Over Ons

Een uitgekiende inloopkast, een uitgebalanceerde inrichting of een keuken compleet op maat gemaakt. Een interieur biedt eindeloze mogelijkheden. Spijkervast is met haar jarenlange ervaring specialist in interieurbouw en biedt voor elke wens een passende oplossing. Wij ontwerpen en realiseren een interieur in de breedste zin van het woord: van meubels en kastenwanden tot showrooms en kantoorinrichting.

 

Werkplaats

Inmiddels is de werkplaats al weer geruime tijd gevestigd in Zelhem. Voorheen besteedden we veel werkzaamheden uit, maar met een eigen werkplaats met een groot machinepark kunnen we alle werkzaamheden binnen deze muren houden. Hierdoor kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar zijn we ook heel flexibel omdat de lijnen met derden, zoals de leverancier, kort zijn.

Kantoor/Showroom

Sinds een aantal jaar hebben wij naast onze werkplaats ook een kantoor ingericht. Hierdoor kunnen wij u uitnodigen om uw wensen te bespreken, en u kennis laten maken met alle materialen. Zo kan Spijkervast nog meer kwaliteit leveren, en nog beter aan uw wensen tegemoet komen.