ANGERLO
HERENHUIS

In Angerlo hebben wij bij Spijkervast Interieurbouw een bijzonder project afgerond, dat begon met een verzoek om advies in de winkel van Mirella. Na nauw overleg met de klanten, Fred en Celia, hebben we een uniek ontwerp ontwikkeld dat perfect past bij hun historische woning.

De keuken, die een harmonieuze mix van functionaliteit en esthetiek biedt, is volledig vervaardigd met berkenmultiplex en afgewerkt met een HPL topping voor duurzaamheid en een strakke afwerking. Het spuitwerk en de paneelfronten dragen bij aan de tijdloze uitstraling van de keuken.

Voor de lades hebben we gekozen voor Blüm Legrabox-systemen, die bekend staan om hun kwaliteit en soepele werking. Het blad is gemaakt van origineel Belgisch hardsteen, met gefrijnde randafwerkingen. De spoelbak is ook voorzien van gefrijnde afwerking, wat zorgt voor een naadloze integratie in het geheel.

Het ontwerp van de keuken is het resultaat van nauwe samenwerking tussen onze experts en de klanten, waarbij input van beide kanten werd meegenomen om een perfect passende keuken te creëren.

Dit project in Angerlo is een voorbeeld van ons vermogen om maatwerk te leveren dat niet alleen voldoet aan de functionele eisen, maar ook naadloos aansluit bij de stijl en het karakter van de woning. Voor meer informatie over onze diensten staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie, een advies of een andere vraag?

Vraag het aan Thijs van de Ruit, eigenaar Spijkervast

mail naar info@spijkervast.nl