DOETINCHEM
SCHUURWONING

Welkom bij Spijkervast, waar vakmanschap en persoonlijke service samenkomen om uw interieurdromen te realiseren. Dit bijzondere project in Doetinchem is ontstaan uit een nauwe samenwerking met Rooks Interieur uit Lichtenvoorde. De klik tussen Spijkervast en de klant, Frank en Mirte, was er meteen. Ze hadden een duidelijke visie en een wens voor een uniek ontwerp, waarbij een verborgen deur een belangrijke rol speelde.

Bij Spijkervast streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen. Met onze expertise hebben we het ontwerp van Rooks Interieur tot in detail uitgevoerd. Het resultaat? Een prachtige keuken die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij de stijl en sfeer van hun huis.

Voor dit project hebben we niet alleen de keuken verzorgd, maar ook de rest van de woning voorzien van maatwerk. Van plinten tot slaapkamerkasten, we hebben opslagruimte gecreëerd die naadloos aansluit bij de behoeften van Frank en Mirte.

Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid is de kern van alles wat we doen. Of het nu gaat om een keuken, een badkamer of een volledige transformatie, bij Spijkervast streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen en een ruimte te creëren die echt van u is. Bent u geïnteresseerd in maatwerkinterieur dat perfect bij uw levensstijl past? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat Spijkervast voor u kan betekenen.

Meer informatie, een advies of een andere vraag?

Vraag het aan Thijs van de Ruit, eigenaar Spijkervast

mail naar info@spijkervast.nl