HALLE
WOONBOERDERIJ

Wat begon als een kleine aanpassing groeide uit tot een volledig nieuwe keuken, compleet met akoestische wanden en een unieke integratie van functionele elementen.

Onze vrienden Aafke en Sjoerd wilden meer dan alleen een keuken. Ze droomden van een ruimte waarin functionaliteit en esthetiek samensmelten. Ons team bij Spijkervast heeft hun visie omgezet in realiteit, met een keukenontwerp dat naadloos aansluit bij hun levensstijl.

Een opmerkelijk kenmerk van dit project is de akoestische wand, die niet alleen geluidsisolerend is, maar ook functioneert als opbergruimte voor de ketel en een verborgen deur naar de wc. Het zitraam, een speciale wens van Aafke, is slim geïntegreerd met minimale panelen, waardoor een diepe zitruimte ontstaat waar je heerlijk kan wegdromen.

Het materiaalgebruik is zorgvuldig gekozen om een harmonieus geheel te creëren. Eiken latten op zwarte fronten en grote Blue Legrabox lades geven de keuken een moderne uitstraling, terwijl de eiken akoestische wand met zaagsnedes en isolatie een warme en rustgevende sfeer toevoegt.

Het blad, volledig vervaardigd uit lavasteen met een epoxy afwerking, is niet alleen een blikvanger, maar ook een duurzame en praktische keuze.

Bij Spijkervast streven we ernaar om elke ruimte uniek te maken, met oog voor detail en functionaliteit. Bent u geïnspireerd geraakt door dit project en wilt u ook uw interieurdromen waarmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie, een advies of een andere vraag?

Vraag het aan Thijs van de Ruit, eigenaar Spijkervast

mail naar info@spijkervast.nl