HEERDE
KOETSHUIS

Welkom bij het Heerde Koetshuis, een project dat de perfecte balans vindt tussen functionaliteit en stijl. Het ontwerp, gerealiseerd door Sen Sen ontwerpstudio, is een ware blikvanger waar vakmanschap en verfijning samenkomen.

In dit project is gekozen voor hoogwaardige materialen om een tijdloze uitstraling te garanderen. De fronten zijn vervaardigd van gepatineerd messing. De stalen frames, gepoedercoat voor duurzaamheid. Voor de lades hebben is gekozen voor “Blüm”, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en functionaliteit. De scharnieren van “Hettich” zorgen voor soepele beweging en betrouwbaarheid, waardoor de keuken een genot is om in te werken. Het gebruik van eiken op 19 mm MDF, gecombineerd met massief eiken voor het tafelblad. Het eiken is charcoal gespoten met een extra harde toplaag om krassen te beperken.

Deze stijlvolle en functionele elementen zijn niet alleen binnen toegepast, maar ook buiten, waar we hetzelfde niveau van vakmanschap hebben doorgevoerd in de buitenkeuken. Bij Spijkervast streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen.

Meer informatie, een advies of een andere vraag?

Vraag het aan Thijs van de Ruit, eigenaar Spijkervast

mail naar info@spijkervast.nl