HUISSEN
MODERNE NIEUWBOUWWONING

Deze keuken is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher die de ruimte transformeert. In nauwe samenwerking met onze gewaardeerde klant hebben we dit ontwerp tot stand gebracht, waarbij we een uniek element hebben toegevoegd: de hidden door, een suggestie van Spijkervast. Dit subtiel maar doeltreffend detail draagt bij aan de serene en rustgevende sfeer van de keuken.

Voor dit project hebben we uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij duurzaamheid en elegantie voorop stonden. Het blad, vervaardigd van Hi-Macs, biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar staat ook garant voor langdurig gebruiksgemak. De fronten zijn uitgevoerd in eikenhout met een dikte van 19mm, wat de keuken een warme en karaktervolle uitstraling geeft. De ladesystemen van het gerenommeerde merk “Hettich” zorgen voor moeiteloze en praktische opbergruimte, waardoor de keuken zowel functioneel als stijlvol is.

En de finishing touch? Een stijlvolle zwarte onderbouw spoelbak die perfect past bij het moderne design van de keuken. Bij Spijkervast combineren we vakmanschap met een klantgerichte aanpak om uw droomkeuken werkelijkheid te maken. Kom langs en ontdek hoe wij uw wensen omzetten in een prachtig ontwerp dat perfect aansluit bij uw levensstijl.

Meer informatie, een advies of een andere vraag?

Vraag het aan Thijs van de Ruit, eigenaar Spijkervast

mail naar info@spijkervast.nl